Radolška 10ka

Tradicionalno, nekaj dni pred dnevom državnosti, letos 21 junija 2019, staro mestno jedro Radovljice preplavijo tekači, ki se pomerijo na Radolški 10ki. Krožna trasa po sedišču Radovljice je zelo atraktivna in vsako leto ustvari pravo tekmovalno vzdušje. Tek je tudi letos štel za pokal Gorenjska moj planet. Letošnja zasedba tekačev je bila še posebej pestra, saj je med tekači nastopil tudi zlati olimpijec, norveški tekač na smučeh Ola Vigen Hattestad. 

Na teku sta nastopila tudi dva člana AD OLIMPIK.: Nives Skube si je kljub težavam, ki so jo doletele proti koncu teka, s časom 43:58, uspela izboriti absolutno tretje mesto med ženskami, v starostni kategoriji 20-29 let pa je zasedla 2. mesto.Jernej Perko je s časom 42:09 zasedel 24. mesto med moškimi, v svoji starostni kategoriji 30-39 let pa 9. mesto.Obema atletoma iskrene čestitke in čimprejšno regeneracijo za nadaljne teke, ki ju čakajo.Fotogalerija

Vse objave

Lokacija: Kropa 3, 4245 Kropa
Kdaj: informacije o vpisu vsak dan med 16:00 in 18:00 na stadionu, ali po telefonu: + 386 40 236 081

Program poteka pod strokovnim vodstvom vaditeljev z licenco in je prilagojen starosti otrok.
Prehaja preko igre do resne atletske vadbe, otroci pa pridobijo osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin (atletska abeceda, šprinti, teki, skoki, meti...).

Postanite član in se pridružite našim najboljšim atletom in mlajšim tekmovalcem...

Izpolnite pristopno izjavo in jo pošljite na naš naslov ali pa jo osebno oddajte na našem naslovu:

pristopna izjava - vpisni list

Vpis novih članov v atletsko šolo AD Olimpik

Vpišite se v Atletsko društvo Olimpik.