O klubu AD Olimpik

Klub je bil ustanovljen 20.08.2005 na občnem zboru v Kropi. Skozi vsa ta leta so bila dobra in slaba obdobja, ki pa so nas navdajala z vztrajnostjo in potrpežljivostjo, da bomo le na tak način prišli do željenih uspehov in napredka.

Tako kot v življenju so tudi na tem področju sprejete tako dobre kot slabe odločitve. Ampak vendarle se ljudje celo življenje učimo, da bomo potem še boljši, kot smo bili. 

Atletika je kraljica športa in kot kraljica športa nas nauči potrpežljivost in vztrajnosti, ki jo potrebujemo na vseh področjih življenja. Želimo pustiti pozitiven pečat tako v kraju kjer delujemo, kot drugod kjer se pojavljamo in tekmujemo. Zato tudi organiziramo Tek po ulicah Krope in ostale prireditve. 

Seveda brez entuzijazma in popolne predanosti v atletiki ne gre. Naš cilj je širiti ekipni duh kljub temu, da je atletika individualen šport. Veseli nas sodelovanje z širšo družbo, okolico v kateri delujemo. In ji poskušamo na tak način tudi vračati kar prejemamo od okolice.

Zato želimo vsem članom pokazati kaj pomeni olimpijski duh v vsakem izmed nas, ki deluje na področju atletike. Za vsakim uspehom, ki smo ga dosegli so zaslužni tako trenerji, kot starši in seveda atleti, ki nastopajo in zastopajo klubske barve. 

Pripadnost klubu in podpora nam pomeni največ, da lahko delujemo še naprej v duhu olimpizma »Višje, hitreje in močneje!« Od tod tudi izvira naše ime kluba, tam kjer je olimpijski duh tam smo mi kot celota. Izpostavljati posameznike za zasluge je nepomembno! Pomembni so ljudje, katerim nudimo vso podporo do željenih uspehov. Pomembni smo vsi v klubu kot celota. 

Društvo delujo po statutu, ki smo ga sprejeli na občnem zboru 20.08.2005.

Lokacija: Kropa 3, 4245 Kropa
Kdaj: informacije o vpisu vsak dan med 16:00 in 18:00 na stadionu, ali po telefonu: + 386 40 236 081

Program poteka pod strokovnim vodstvom vaditeljev z licenco in je prilagojen starosti otrok.
Prehaja preko igre do resne atletske vadbe, otroci pa pridobijo osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin (atletska abeceda, šprinti, teki, skoki, meti...).

Postanite član in se pridružite našim najboljšim atletom in mlajšim tekmovalcem...

Izpolnite pristopno izjavo in jo pošljite na naš naslov ali pa jo osebno oddajte na našem naslovu:

pristopna izjava - vpisni list

Vpis novih članov v atletsko šolo AD Olimpik

Vpišite se v Atletsko društvo Olimpik.