Dve tretji mesti na 8. Šmarskem teku

3. avgusta je v Šmarjah pri Sežani potekal 8. Šmarski tek. Tekači so lahko izbirali med dvema trasama, in sicer med 4-kilometrsko rekreativno razdaljo ali 7,7-kilometrsko razdaljo, na kateri so morali premagati tudi 275 metrov višinske razlike. Na teku sta uspešno nastopila tudi dva naša člana. 

Na rekreativnem teku je nastopil David Sinkovič, ki je razdaljo premagal v dobrih šestnajstih minutah in tako zasedel tretje mesto. Najhitrejša sta bila Ervin in Sara Furlan, oba iz ŠD Nanos Podnanos. 

Na daljši razdalji je nastopilo kar nekaj znanih in uveljavljenih imen slovenske tekaške scene. V močni konkurenci sta med tekači prvi dve mesti zasedla Marko Tratnik (ŠD Nanos Podnanos) in Mitja Kosovelj (KGT Papež). Zmagovalec Tratnik je v cilj pritekel s časom 28:42, drugouvrščeni Kosovelj pa s časom 29:36. Tretji je bil naš Uroš Rozman, ki je v cilj pritekel s časom 29:36. Tretji je bil tudi v svoji starostni kategoriji. Med tekačicam je s časom 35:03 zmagala Varineja Drašler (Šmarnogorska naveza). Druga je bila Veronika Krečič (ŠD Nanos Podnanos), ki je v cilj pritekla s časom 35:53, tretja pa Gaja Leban Jež (AD Posočje), s časom 37:31.Fotogalerija

Vse objave

Lokacija: Kropa 3, 4245 Kropa
Kdaj: informacije o vpisu vsak dan med 16:00 in 18:00 na stadionu, ali po telefonu: + 386 40 236 081

Program poteka pod strokovnim vodstvom vaditeljev z licenco in je prilagojen starosti otrok.
Prehaja preko igre do resne atletske vadbe, otroci pa pridobijo osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin (atletska abeceda, šprinti, teki, skoki, meti...).

Postanite član in se pridružite našim najboljšim atletom in mlajšim tekmovalcem...

Izpolnite pristopno izjavo in jo pošljite na naš naslov ali pa jo osebno oddajte na našem naslovu:

pristopna izjava - vpisni list

Vpis novih članov v atletsko šolo AD Olimpik

Vpišite se v Atletsko društvo Olimpik.