Barbara Hladnik na Soča Outdoor Festivalu

Med 28. in 30. junijem je v Tolminu potekal Soča Outdoor Festival. Okolica rek Soče in Tolminke ponuja idealen prostor za tekmovanje in druženje na najrazličnejših športnih aktivnostih, ki jih ponuja festival. Organizatorji tako vsako leto želijo pritegniti vse vrste športnikov, od najbolj zagrizenih tekmovalcev in profesionalcev do rekreativnih športnikov ter tistih, ki si želijo zgolj dobre zabave in druženja. V sklopu festivala potekajo najrazličnejše aktivnosti na prostem, med drugim tekmovanje v duatlonu in trail tekih na štirih različnih razdaljah. Tekači se lahko pomerijo na 10, 15, 25 ali 45 kilometrskih trasah, ki so precej razgibane, saj morajo na njih premagati kar nekaj višinskih metrov. Posebnost in prava atrakcija vseh štirih tras pa je cilj, ko morajo tekači prečiti reko Tolminko.

Na trasi Adidas Terrex 15 km, ki je dolga 15,5 kilometrov in ima 400 metrov skupnega vzpona, je nastopila tudi naša članica Barbara Hladnik. S časom 1:57:19 je med 262 tekačicami pritekla 80. mesto in 23. mesto v svoji starostni kategoriji. Barbara je povedala, da je rezultat primeren poškodbi, ki jo je prebolela v preteklih mesecih. Zaradi poškodbe je bila za njo letos to šele prva tekma na takšni razdalji, za katero pravi, da je vesela, da jo je pretekla brez bolečin.Fotogalerija

Vse objave

Lokacija: Kropa 3, 4245 Kropa
Kdaj: informacije o vpisu vsak dan med 16:00 in 18:00 na stadionu, ali po telefonu: + 386 40 236 081

Program poteka pod strokovnim vodstvom vaditeljev z licenco in je prilagojen starosti otrok.
Prehaja preko igre do resne atletske vadbe, otroci pa pridobijo osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin (atletska abeceda, šprinti, teki, skoki, meti...).

Postanite član in se pridružite našim najboljšim atletom in mlajšim tekmovalcem...

Izpolnite pristopno izjavo in jo pošljite na naš naslov ali pa jo osebno oddajte na našem naslovu:

pristopna izjava - vpisni list

Vpis novih članov v atletsko šolo AD Olimpik

Vpišite se v Atletsko društvo Olimpik.