39.Maraton treh src 2019

Tekača AD Olimpik uspešna na Maratonu treh src

18. maja je potekal že 39. Maraton treh src v Radencih, ki je ena najstarejših tekaških prireditev pri nas. Vsako leto se jo udeleži več tisoč tekačev, ki se pomerijo na različnih razdaljah. Tekači lahko izbirajo med 5 ali 10 kilometrov, polmaratonom in maratonom. Letošnja polmaratonska razdalja je štela tudi za državno prvenstvo. 

Med tekači sta uspešno tekmovala tudi dva člana AD Olimpik, Nives Skube in Primož Porenta. Oba sta tekla na polmaratonski razdalji in dosegla naslednje rezultate: 

  • Nives Skube je bila s časom 1:34:28 med tekačicami absolutno šesta, v razvrstitvi za državno prvenstvo pa je zasedla odlično 3. mesto

  • Primož Porenta je s časom 1:12:44 med tekači zasedel absolutno 5. mesto, pri tem pa je bil tretji najboljši Slovenec. Ker ni tekmoval v sklopu državnega prvenstva, njegova uvrstitev ni štela v državni razvrstitvi, kjer bi sicer dosegel 3. mesto. 

Obema iskrene čestitke!Fotogalerija

Vse objave

Lokacija: Kropa 3, 4245 Kropa
Kdaj: informacije o vpisu vsak dan med 16:00 in 18:00 na stadionu, ali po telefonu: + 386 40 236 081

Program poteka pod strokovnim vodstvom vaditeljev z licenco in je prilagojen starosti otrok.
Prehaja preko igre do resne atletske vadbe, otroci pa pridobijo osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin (atletska abeceda, šprinti, teki, skoki, meti...).

Postanite član in se pridružite našim najboljšim atletom in mlajšim tekmovalcem...

Izpolnite pristopno izjavo in jo pošljite na naš naslov ali pa jo osebno oddajte na našem naslovu:

pristopna izjava - vpisni list

Vpis novih članov v atletsko šolo AD Olimpik

Vpišite se v Atletsko društvo Olimpik.