18 Tek na Grintovec 2016

24.07.2016 je potekal že 18.Tek na Grintovec 2016. Ki velja za enega najtežjih gorskih tekov na svetu. Zagotovo sodi med 5 najtežjih tekov z veliko višinsko razliko, ki jo ponuja Tek na Grintovec! 

Vremenski pogoji so bili seveda za vse udeležence enaki. Vreme je bilo jasno, a kljub temu pa temperatura ni dovoljevala rekordnih rezultatov tako absolutno kot posamezno. Zato si vsi udeleženci zaslužijo en velik poklon na tej preizkušnji. Mnogo tekmovalcev, ki so lansko leto krojili vrh omenjenega teka so letos občutili vročino, ki jim je jemala veliko energije.

Na omenjeni gorskotekaški preizkušnji se je preizkusil tudi naš član Tomaž Kenda. Ki je dosegel absolutno 94 mesto. In pa med mlajšimi veterani 28 mesto s časo 2uri 48 sekund. 

Omenjeni tek je tudi veljal za točkovanje državnega prvenstva v gorskih tekih Pokal Slovenije v gorskih tekih kot 4 tekma. Vidimo se na naslednjem 19.Teku na Grintovec 2018.Saj bo naslednje leto 2017 Evropsko prvenstvo v gorskih tekih pod okriljem KGT PAPEŽ. 

Že sedaj vljudno vabljeni vsi, ki jim gorski tek predstavlja velik izziv!Fotogalerija

Vse objave

Lokacija: Kropa 3, 4245 Kropa
Kdaj: informacije o vpisu vsak dan med 16:00 in 18:00 na stadionu, ali po telefonu: + 386 40 236 081

Program poteka pod strokovnim vodstvom vaditeljev z licenco in je prilagojen starosti otrok.
Prehaja preko igre do resne atletske vadbe, otroci pa pridobijo osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin (atletska abeceda, šprinti, teki, skoki, meti...).

Postanite član in se pridružite našim najboljšim atletom in mlajšim tekmovalcem...

Izpolnite pristopno izjavo in jo pošljite na naš naslov ali pa jo osebno oddajte na našem naslovu:

pristopna izjava - vpisni list

Vpis novih članov v atletsko šolo AD Olimpik

Vpišite se v Atletsko društvo Olimpik.